Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/mrcosmi1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Top 100 DJs Party în Londra

Pe 19 octombrie am ajuns la petrecerea la care visam încă din liceu: Top100DJs Party, un show incendiar organizat în Londra de revista DJ Mag și Ministry of Sound. Anul acesta, DJMag au ales sa țină o petrecere în paralel și în Amsterdam. Din motive necunoscute, locația evenimentului din Londra a fost mutată în Electric Brixton, un club cu o suprafață destul de modestă pentru o astfel de festivitate și asta s-a observat înca la intrare, după timpul de așteptare de la intrare, baruri și toalete.

Trecând peste aceste aspecte de organizare, line-up-ul a fost unul destul de interesant:

Quentin Mosimann

Dimitri Vegas & Like Mike

Bob Sinclar

și DJ-ul numărul 1 în lume ales de public, Hardwell.

Top 100 DJs Party in London

Top 100 DJs Party in London

 

Mare majoritate prezentă la petrecere se aștepta ca Armin van Buuren să câștige încă o dată acest premiu, dar nu a fost să fie și de această dată. Sincer, și eu aveam curajul să pariez că el va fi desemnat având în vedere lansările de succes: “Intense” si “Universal Religion 7” , sutele de turnee ținute în toată lumea care adună milioane de fani și nu în ultimul rând emisiunea săptămânală “A state of trance” difuzată de Digitally Imported si preluată de peste 40 de posturi de radio din întreaga lume.

 

Asadar, topul de anul acesta arată cam așa:

  1. Hardwell
  2. Armin van Buuren
  3. Avicii
  4. Tiesto
  5. David Guetta
  6. Dimitri Vegas & Like Mike
  7. Nicky Romero
  8. Steve Aoki
  9. Afrojack
  10. Dash Berlin

*restul clasamentului îl găsiți aici.

 

 

P.S.: Marea Britanie are public de trance, a fost exact cum mi-am imaginat și trăiesc cu speranța că și-n România se va întâmpla asta într-o bună zi.

Please follow and like us:
20

Leave a Reply